29 Ekim 2016 Cumartesi

YEMEK SİTELERİ


https://www.yemeksepeti.com  ile online yemek siparişi vermek istersek ilk olarak  karşımıza plaka numaraları ile şehirler çıkıyor . Bence oldukça ilginç bir anasayfa seçmişler. Ayrıca çeşitli firmalarla birlikte kampanyalarda yürütüyorlar.Yemeksepetinde her hafta çeşitli hediyeler veriliyormuş. Hediye kazanmak için tek yapmanız gereken yemek siparişinizi verdikten sonra hediyenizi seçmek.
http://avrasyakurumsal.com.tr  de anasayfasında karşımıza kendileri ile ilgili bilgiler çıkıyor. 90 ' lı yılların başında Bahçelievler'de  kurulmuş bir firmadır. İstanbul , Ankara ve İzmirde  hizmet  veren bir catering firmasıdır.
http://www.yemekx.com anasayfasında karşımıza direk fast food yemek görselleri çıkıyor. Yemeklerin bir çoğu kampanyalı gözüküyor.Kapıda ödeme imkanı sağlayan bir site.Sadece fast food ürünlerde değil 3000 'i aşkın restoran üstünden istenilen siparişi verebiliyoruz.
http://www.neyiyelim.com 2006 yılında kurulmuş bir şirket. Şirket KKTC 'nin  de içinde bulunduğu 52 şehirde yapılanma sürecini devam ettiriyor. 580 restoran ile anlaşmalı olarak çalışıyor.Siteden her yemek siparişinde puan kazanılıp kazanılan puanlar kullanılabiliyor. Ayrıca arkadaşlarınıza tavsiye ettiğiniz zaman da onların her siparişinden puan kazanılabiliniyor. Kazanmış  neyiyelim tat puanları ile Tat Store'dan iPhone 6plus, iPad 3 ya da Playstation 3 kazanma imkanı sağlıyorlar.


https://www.yemeksepeti.com
http://avrasyakurumsal.com.tr
http://www.yemekx.com
http://www.neyiyelim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder